bel ons op

 071 - 403 15 14

stuur een e-mail aan ons

info@remmelzwaalvanderplas.nl

Hovenier Hillegom
Wij maken ‘buiten’ mooier

Remmelzwaal- van der Plas is een modern hoveniersbedrijf met als werkgebied Hillegom e.o. Op een betrouwbare en vakkundige manier voeren wij alle vormen van tuinonderhoud uit. Dit doen we voor zowel bedrijven, instellingen en particulieren. Naast tuinonderhoud en gazononderhoud creëren we nieuwe tuinen. Staat u voor de uitdaging van een stuk nieuwbouwgrond de tuin van uw dromen te maken? Denkt u na over tuinrenovatie of zoekt u een ervaren hoveniers Hillegom voor periodiek gazon- of tuinonderhoud? Wij bieden u de volgende diensten:

  • Aanleg gazons en gazononderhoud
  • Boomonderhoud
  • Tuin lente- en/of winterklaar maken
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Het onderhouden van borders
  • Vijveraanleg en onderhoud
  • Aanleg en onderhoud groen tuinscheidingen
  • Aanleg van terrassen, vlonders en sierbestrating

 

Uw ideale tuin

Heeft u er wel eens over nagedacht waarom tuinen steeds meer in de belangstelling staan? De tuin is ‘de groene huiskamer’. Een plaats waar mensen tot rust komen en elkaar treffen. Een goed tuinontwerp verbindt dan ook op een optimale manier woon- en tuinwensen met de elementen die de locatie biedt. Als we deze kenmerken in kaart hebben gebracht gaan we aan de slag met het ontwerp. Welke tuinstijl vindt u mooi? Modern en stijlvol? Speels en natuurlijk? Eenvoudig en juist uitdagend? Elke tuin is een uiting van persoonlijke smaak en moet aansluiten op de levensstijl, of, in geval van een openbare tuin, op de doelstelling. Op basis van uw wensen en ideeën, ontwikkelen we precies de tuin die u voor ogen heeft.

Gazon- en tuinonderhoud

Tuinonderhoud is noodzakelijk om de tuin in topconditie te houden. Het lente- en winter klaarmaken van de tuin is een goede basis, maar tussendoor is er vaak ook nog het nodig werk. Wij stellen graag een maatwerk onderhoudsplan voor u op. Naar wens kunnen wij u al het tuinonderhoud uit handen nemen, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen een deel van de werkzaamheden, bijvoorbeeld het meest zware werk, uit handen te geven. Tot gazon- en tuinonderhoud behoren o.a.: de grond optimaliseren; beluchten, bemesten, ophogen, onkruid- en mosbestrijding, snoeien en snijden, oppotten, algemeen planten en bomen onderhoud, verzakte bestrating ophogen en vijveronderhoud. 

Zoekt u een hovenier Hillegom die zorg draagt voor een prachtig tuinresultaat? Wij realiseren dit graag voor u. Neem voor meer informatie of de aanvraag voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Tuin Aanleg

Uw tuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen precies die tuin aan die u wilt. 

Tuin Onderhoud

Uw tuin laten onderhouden? Wij zijn ervaren hoveniers die voor iedere tuin het juiste onderhoudt verricht.

Tuin Ontwerp

Uw tuin laten ontwerpen? Onze professionele hoveniers ontwerpen elke tuin. Van droomtuin tot budget tuin.

Waarom Kiezen voor ons?

N

VHG Garantie

Moderne tuinontwerpen

Ervaren hoveniers

Uitstekende service

Ruime ervaring

Tuin Projecten

Aangesloten bij VHG

Waar staat het VHG Keurmerk voor?

vhg keurmerk
  Ons bedrijf is aangesloten bij de VHG, een branchevereniging       die de belangen behartigt van hoveniers. Dat komt terug in de kwaliteit van onze diensten. De VHG ondersteunt in bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.

Vraag nu een Offerte aan

Tuinarchitect Tuinontwerp