bel ons op

 071 - 403 15 14

stuur een e-mail aan ons

info@remmelzwaalvanderplas.nl

Hovenier Katwijk
Allround hovenier Katwijk van tuinontwerp tot tuinonderhoud

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud zijn wij dé hovenier voor Katwijk en omgeving. Bij het ontwerpen van een tuin gaan we aan slag met uw wensen. Door deze samen te brengen met de mogelijkheden die de locatie biedt komen we tot een optimaal afgestemd ontwerp voor de (her)inrichting van uw buitenterrein, tuin of terras. Wij denken mee en adviseren over alle factoren die die van belang zijn voor een mooie tuin, en blijven daarbij keurig binnen de lijntjes van uw budget.

Onze groendiensten

Door de vele projecten die wij als hovenier Katwijk al mochten realiseren eerder hebben afgewerkt, kunnen wij putten uit veel ervaring inzake plant-, soort, – materiaal- en productkeuze. Deze ervaring zetten we, samen met onze vakkennis, graag in voor het realiseren van uiteenlopende groenprojecten. Hiervoor bieden wij een totaalpakket aan groendiensten.

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Alles voor een mooi gazon
  • Boomverzorging
  • Sierbestrating

 

Van idee tot gezonde tuin 

Een mooie tuin is een investering. Natuurlijk wilt u waar voor u geld, maar omdat tuinen zich ontwikkelen zijn tuinen vooral op een andere manier een investering. In gezellige dagen en avonden buiten met familie bijvoorbeeld. Of een investering om in alle rust te genieten van uw eigen groene oase. Daarnaast is het een investering in duurzaamheid. Met wat zorg zult u zien dat planten, grassen en bloemen jarenlang hun dankbaarheid zullen tonen in de vorm van een gezonde, weelderige groei en bloei. Maar hoe voorziet u in die zorg wanneer het u aan tijd of de juiste groene kennis ontbreekt? Als hovenier zorgen wij ervoor dat u met weinig inspanning optimaal van uw tuin kunt genieten. Van tuinrealisatie tot jaren daarna.

 

VHG Hovenier

Duurzaamheid en milieu speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Als hovenier Katwijk zijn we aangesloten bij het VHG. VHG ziet zichzelf als ‘de groene inspiratiebron’. De vereniging behartigt de belangen van hoveniers en zit het bevorderen van ‘groen’ – aanleg en onderhoud van (openbare) tuinen – als een belangrijk instrument voor een leefbare samenleving. Het VHG maakt zich sterk voor goed groen onderwijs, promotie van het hoveniersvak en het vakmanschap van hoveniers.

Wilt u onze groene vingers inzetten voor uw groene oase? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuin Aanleg

Uw tuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen precies die tuin aan die u wilt. 

Tuin Onderhoud

Uw tuin laten onderhouden? Wij zijn ervaren hoveniers die voor iedere tuin het juiste onderhoudt verricht.

Tuin Ontwerp

Uw tuin laten ontwerpen? Onze professionele hoveniers ontwerpen elke tuin. Van droomtuin tot budget tuin.

Waarom Kiezen voor ons?

N

VHG Garantie

Moderne tuinontwerpen

Ervaren hoveniers

Uitstekende service

Ruime ervaring

Tuin Projecten

Aangesloten bij VHG

Waar staat het VHG Keurmerk voor?

vhg keurmerk
  Ons bedrijf is aangesloten bij de VHG, een branchevereniging       die de belangen behartigt van hoveniers. Dat komt terug in de kwaliteit van onze diensten. De VHG ondersteunt in bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.

Vraag nu een Offerte aan

Tuinarchitect Tuinontwerp