bel ons op

 071 - 403 15 14

stuur een e-mail aan ons

info@remmelzwaalvanderplas.nl

Hovenier Oegstgeest 
Elke tuin in goede handen

Remmelzwaal- van der Plas BV is als klantgericht hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud en tuinontwerp in en rond Oegstgeest. Een goed onderhouden tuin vereist regelmatig zorg waarbij rekening gehouden wordt met de seizoenen en natuurlijke behoefte van de uitgekozen planten, bomen en struiken. Zoekt u een hovenier in Oegstgeest die uw tuin aanlegt, of de gezondheid van uw tuin ondersteunt met periodiek tuinwerk? Zowel particuliere tuinen als bedrijfstuin, parken en tuinen van scholen en instellingen zijn bij ons in goede handen!

 • Tuinontwerp
 • Tuinaanleg
 • Tuinonderhoud
 • Alles voor een mooi gazon
 • Boomverzorging
 • Sierbestrating
 • Vijvers

 

Tuinen aanleggen 

Vertrekpunt bij het aanleggen van tuinen zijn altijd de wensen van de opdrachtgever. Daarbij hechten we veel waarde aan een kloppend geheel als eindresultaat. Voor een optimaal resultaat voegen we aan persoonlijke wensen of gestelde eisen, de lokale omstandigheden zoals licht- en schaduwplekken en de bodemgesteldheid toe. Daarna kijken we naar de functionaliteiten die de tuin moet bieden. Aan een minimalistische of juist overvloedige privétuin worden immers andere eisen gesteld dan aan een bedrijfstuin waar buiten geluncht kan worden of een grote parktuin van een zorginstelling. Zo komen we samen tot een optimaal ontwerp, welke wij als hovenier Oegstgeest voor u kunnen uitvoeren van idee tot bestrating en van gazon tot vijver.

Tuinonderhoud

Kunt u wat hulp gebruiken bij het onderhouden van uw privétuin, of zoekt u een hovenier Oegstgeest voor bedrijven, dan kunnen wij u met een maatwerk dienstenpakket van dienst zijn.

 • Gazononderhoud
 • Snoeien en snijden van bomen en struiken
 • Tuin lente- en/of winterklaar maken
 • Vervangen van planten in borders
 • Vervangen van beplanting in groene tuinscheidingen
 • Ophogen tuin of terras
 • Vervangen van sierbestrating

VHG Hovenier Oegstgeest

Wij zijn aangesloten bij de groene inspiratiebron VHG. Deze belangenvereniging voor hoveniers ziet het bevorderen van ‘groen’, zowel in aanleg als het onderhouden van (openbare) tuinen, als een belangrijk instrument voor een leefbare samenleving. Het VHG maakt zich sterk voor goed groen onderwijs, promotie van het hoveniersvak en het vakmanschap van hoveniers.

Vrijblijvende offerte hovenier Oegstgeest

Wilt u onze groene vingers inzetten voor uw tuinproject? Neem voor meer informatie of de aanvraag voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Tuin Aanleg

Uw tuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen precies die tuin aan die u wilt. 

Tuin Onderhoud

Uw tuin laten onderhouden? Wij zijn ervaren hoveniers die voor iedere tuin het juiste onderhoudt verricht.

Tuin Ontwerp

Uw tuin laten ontwerpen? Onze professionele hoveniers ontwerpen elke tuin. Van droomtuin tot budget tuin.

Waarom Kiezen voor ons?

N

VHG Garantie

Moderne tuinontwerpen

Ervaren hoveniers

Uitstekende service

Ruime ervaring

Tuin Projecten

Aangesloten bij VHG

Waar staat het VHG Keurmerk voor?

vhg keurmerk
  Ons bedrijf is aangesloten bij de VHG, een branchevereniging       die de belangen behartigt van hoveniers. Dat komt terug in de kwaliteit van onze diensten. De VHG ondersteunt in bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.

Vraag nu een Offerte aan

Tuinarchitect Tuinontwerp