bel ons op

 071 - 403 15 14

stuur een e-mail aan ons

info@remmelzwaalvanderplas.nl

Hovenier Wassenaar 
Professionals met groene vingers

De ervaren professionals van Remmelzwaal- van der Plas ontwerpen, creëren en onderhouden tuinen voor zowel particulieren als binnen de zakelijke sector. Voor ons is tuinaanleg en tuinonderhoud niet alleen ons werk, het is onze passie. Een passie die met evenveel oog voor de wensen van onze opdrachtgevers als voor de natuur en het milieu wordt vormgegeven. Voor ons, als hovenier Wassenaar e.o., is het vanzelfsprekend dat onze jarenlange ervaring en kennis over het hoveniersvak ten alle tijden moet leiden tot werken waar niet alleen wij, maar vooral onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn. Om dit te bereiken bieden we een breed pakket diensten aan, zoals:

  • Aanleg gazons en gazononderhoud
  • Boomonderhoud
  • Tuin lente- en/of winterklaar maken
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Het onderhouden van borders
  • Vijveraanleg en onderhoud
  • Aanleg en onderhoud groen tuinscheidingen
  • Aanleg van terrassen, vlonders en sierbestrating

 

Tuinontwerp

We helpen u graag bij het ontwikkelen van ideeën die uw tuin precies de uitstraling en/of functionaliteit geven die u zich wenst. Ongeacht de stijl die u voor ogen heeft kunt u leunen op onze ervaring en vakkennis. Van weelderige bloementuinen tot strak vormgegeven tuinen met een moderne uitstraling; voor tuinontwerpen en het aanleggen van grote en kleine tuinen zijn wij een dé hovenier voor Wassenaar e.o.

 

Tuinonderhoud

Ook bij tuinonderhoud leveren wij maatwerk. Wilt u een deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren en het zware werk aan ons over laten? Liever al het tuinwerk aan ons over laten? Wilt u het gazon laten onderhouden of zoekt als bedrijf, school, instelling of vereniging een hovenier Wassenaar voor tuinonderhoud? Met veel kennis over grond, vormgeving, flora en fauna zorgen wij voor het juist tuinonderhoud van kleine en omvangrijke tuinen.

 

Uw tuin, onze missie 

Het is onze overtuiging dat elke tuin vanuit een goed basis, aangevuld met regelmatig wat tuinonderhoud een mooie tuin kan zijn. En waarom zou u deze kans laten liggen? Voor ons is elke tuin een plek die we met onze handen kunnen omvormen tot kleine stukjes geluk. Of dit betekent dat we een tuin creëren met veel ruimte voor bloemen, planten, vlinders en andere dieren, of dat de tuin dient als ontmoetingsplek voor mensen, maakt ons niet uit. Wanneer wij de tuin creëren die u zich wenst, is onze missie geslaagd.

Wilt u onze groene vingers, vakkennis en ervaring voor tuinaanleg of tuinonderhoud in Wassenaar? Neem voor meer informatie of de aanvraag voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Tuin Aanleg

Uw tuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen precies die tuin aan die u wilt. 

Tuin Onderhoud

Uw tuin laten onderhouden? Wij zijn ervaren hoveniers die voor iedere tuin het juiste onderhoudt verricht.

Tuin Ontwerp

Uw tuin laten ontwerpen? Onze professionele hoveniers ontwerpen elke tuin. Van droomtuin tot budget tuin.

Waarom Kiezen voor ons?

N

VHG Garantie

Moderne tuinontwerpen

Ervaren hoveniers

Uitstekende service

Ruime ervaring

Tuin Projecten

Aangesloten bij VHG

Waar staat het VHG Keurmerk voor?

vhg keurmerk
  Ons bedrijf is aangesloten bij de VHG, een branchevereniging       die de belangen behartigt van hoveniers. Dat komt terug in de kwaliteit van onze diensten. De VHG ondersteunt in bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.

Vraag nu een Offerte aan

Tuinarchitect Tuinontwerp