bel ons op

 071 - 403 15 14

stuur een e-mail aan ons

info@remmelzwaalvanderplas.nl

Tuinaanleg
van A tot Z

Tuinaanleg is een plan creëert waarbij uw levensstijl, tuinwensen en optimale omstandigheden voor gezonde bloemen en planten samenkomen. Wij helpen u bij het visueel inzichtelijk krijgen van uw ideale tuin, en voeren het ontwerp van A tot Z voor u uit.

De planningsfase begint meestal bij een bezoek van ons op de locatie. Zo kunnen wij ons aan u voorstellen en wensen en mogelijkheden bespreken. Van aanleg van een stadstuin of een dakterras tot openbare tuinen en tuinen voor instellingen en scholen. U kunt ze met een gerust hart aan onze groen vingers overlaten.

Complete tuinaanleg

Ook in minimalistische tuinen zijn planten, bomen en struiken de smaakmakers in het ontwerp. Zij brengen structuur, diepte, leven en sfeer in de tuin. Wij laten u graag zien hoe u van uw tuin uw persoonlijke toevluchtsoord kunt maken, een speeltuin voor de kinderen, of een onderhoudsvriendelijke tuin in een moderne stijl. Van advies en planning, tot uitvoering tot onderhoud; met aandacht voor detail zorgen wij voor de realisatie van elk type tuin.

Vraag uw tuinofferte aan

Bij een optimale dienstverlening hoort ook dat wij uw budget niet overschrijden. U ontvangt kort na onze kennismaking per e-mail een offerte waarin het tuinontwerp gespecificeerd staat omschreven. Na goedkeuring van de offerte wordt het basisconcept nauwkeurig verder ontwikkeld zodat helder wordt waar beschutting, bestrating, beplanting of mogelijk een waterpartij wordt aangebracht. Wijzigingen kunt u voorafgaand aan de werkzaamheden altijd met ons bespreken.

.

Tuin Aanleg

Uw tuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen precies die tuin aan die u wilt. 

Tuin Onderhoud

Uw tuin laten onderhouden? Wij zijn ervaren hoveniers die voor iedere tuin het juiste onderhoudt verricht.

Tuin Ontwerp

Uw tuin laten ontwerpen? Onze professionele hoveniers ontwerpen elke tuin. Van droomtuin tot budget tuin.

Waarom Kiezen voor ons?

N

VHG Garantie

Moderne tuinontwerpen

Ervaren hoveniers

Uitstekende service

Ruime ervaring

Tuin Projecten

Aangesloten bij VHG

Waar staat het VHG Keurmerk voor?

vhg keurmerk
  Ons bedrijf is aangesloten bij de VHG, een branchevereniging       die de belangen behartigt van hoveniers. Dat komt terug in de kwaliteit van onze diensten. De VHG ondersteunt in bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.

Vraag nu een Offerte aan

Tuinarchitect Tuinontwerp

Onze recente Tuin Projecten

Erfafscheiding met beplanting

Erfafscheiding met beplanting

Erfafscheiding met beplanting

Tuinaanleg en bestrating

Tuinaanleg en bestrating

Tuinaanleg en bestrating

Aanleg tuinterras

Aanleg tuinterras

Aanleg tuinterras